AutoNiveau introduceert EDGe Mobility

18 september 2019

Als eigenaar van een autobedrijf zie je de ontwikkelingen in de markt van elektrisch rijden, elkaar snel opvolgen. Het is amper bij te houden. Voor je het weet ben je niet meer aangesloten bij klantvragen en kunnen jouw autotechnici een storing niet meer diagnosticeren en verhelpen. Wat betekent dit voor jou, het personeel en de toekomst van je bedrijf?

Welke kennis is er nodig om je huidige, lokale en loyale klanten te behouden en kunnen blijven adviseren en bedienen? Welke apparatuur en tools zijn er nodig in de werkplaats? En welke kennis en vaardigheden hebben jouw technici morgen en overmorgen nodig? Veel vragen. Veel onzekerheden.

AutoNiveau heeft het antwoord ... EDGe Mobility


Expert in elektrisch rijden

Als er veel vragen zijn, is het fijn om te weten dat er ook een bedrijf is met antwoorden. EDGe Mobility is hét keurmerk van gecertificeerde autobedrijven waar automobilisten terecht kunnen voor een optimale service aan hun elektrische auto. Klanten weten niet altijd waar zij terecht kunnen voor het onderhoud aan en vragen over hun elektrische auto. EDGe Mobility is hiervoor het antwoord.

Inmiddels zijn de eerste bedrijven aangesloten waar klanten terecht kunnen met al hun vragen omtrent elektrisch rijden. Klantvragen gaan niet alleen over de elektrische auto, maar bijvoorbeeld ook over het laden. Hoe, waar en hoe snel. EDGe Mobility specialisten kunnen klanten optimaal adviseren, weten deze klanten aan zich te binden en nieuwe commerciële kansen te benutten.

Kom naar de informatieavond en maak kennis met EDGe Mobility

Ben jij die ondernemer die ook geïnteresseerd is in het onderhouden en verkopen van elektrische auto's en wil jij jouw bedrijf klaarmaken voor de klant van morgen? Kom dan naar de informatieavond op donderdag 3 oktober om 19.00 uur bij AutoNiveau / Automotive Academy aan de Berchvliet 18 in Amsterdam.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je direct in door een e-mail te sturen naar info@edgemobility.nl
Voor eventuele vragen bel je tijdens kantooruren met (088) 00 44 188 of kijk je op de website van EDGe Mobility.