Vacatures

Rijsbergen Automotive heeft een open en eerlijke bedrijfscultuur met aandacht voor mensen en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Bij ons krijg je de kans om door te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Eigen verantwoordelijkheid, creativiteit en teamspirit horen daarbij. Bekijk hier onze actuele vacatures.

Wij zoeken een Chauffeur fulltime, Hoofddorp

Rijsbergen Automotive is een groothandelsketen in automaterialen, banden, gereedschappen, equipment en accessoires. Met 23 filialen in Noord en Zuid Holland behoren wij tot de belangrijkste auto-onderdelenleverancier van de Randstad. Wij beleveren razendsnel, secuur en meerdere malen per dag onze opdrachtgevers. Ons leveringsprogramma bestaat uit meer dan 50.000 onderdelen. Wij weten wat er leeft op het gebied van automaterialen, ook als het gaat om accessoires en carstyling.

Lees verder

Product Manager

Weet jij hoe je de wensen van onze klanten vertaalt naar een breed assortiment op het gebied van werkplaats en showroom benodigdheden? En ben jij creatief met het onder de aandacht brengen van de productlijn bij de klant? Dan spreken we je graag over de functie van Product Manager bij Rijsbergen in Amsterdam!

Lees verder

Accountmanager regio Amsterdam/ Westland

Stroomt commercieel relatiebeheer en het creëren van win-winsituaties door je bloed? En gaat jouw hart sneller kloppen van alles wat met auto’s te maken heeft? Solliciteer dan naar de functie van Accountmanager bij Rijsbergen Automotive! Momenteel zijn we op zoek naar meerdere Accountmanagers in de regio Amsterdam/Westland.

Lees verder

Bedrijfsleider regio Noord/Zuid Nederland

Ben jij een ondernemer die er alles aan doet om de klant te ontzorgen? En ben jij een leidinggevende met passie voor automotive? Solliciteer dan naar de functie van Bedrijfsleider bij Rijsbergen Automotive! Momenteel zijn we op zoek naar meerdere Bedrijfsleiders in de regio Noord/Zuid Nederland.

Lees verder